top of page

ON THIS PAGE YOU CAN SEE

WHAT SOME OF OUR CUSTOMERS WROTE TO US

Jeg har gennem et stykke tid anvendt 3D decouplers og må sige, "de virker". Hvis man har et high end anlæg og føler der mangler lidt, kan 3D decouplers være løsningen.

Med disse decouplers forsvinder det sidste fnidder og uro i lydbilledet, instrumenter og stemmer står helt klart i lydbilledet.

Forbedringen er tydelig på alle områder. Decouplerne kan med fordel anvendes under alle apparater, højttalere, kabler, strømforsyninger m.v.

 

Med venlig hilsen 

 

Ole Nielsen, Aalborg.

Danish Audio Design

Hej 3d audio,

Jeg her aldrig hørt noget lignende som 3D-Audio's produkter !!! 

Både 3D-cable lift , 3D-enhancer og 3D-decoupler blev prøvet.

Decouplere under cd afsp.Bow ZZ8 under forforst. Marantz AV-7005 og under Vincent SP-997 effektforst. Under SP-997 skete der rigtigt noget, det var som et forhæng blev fjernet og detaljerne væltede ud af mine højtalere og lyden var bare så fantastisk.!!!! Det er den bedste tweak, jeg har hørt til dato - Ikke et billigt produkt, men de er alle pengene værd. 

Kan kun anbefale at købe og høre det, man får næsten tåre i øjenene !!! 

 

Mvh.

Ove Andersen 

Svendborg

Jeg har lyttet til Level 3 og Level 5 under min Dac/Pre og jeg foretrak bestemt Level 5, hvor der bare var lidt mere af det hele. Ro, dynamik og mere kraft i bassen. Jeg prøvede Level 3 under mine to tunge monoblokke. Jeg baksede længe med at tage dem væk og tilbage igen. Men lyden blev så meget bedre, at jeg ikke kan undvære dem. Ro blev der mere af, dynamikken blev bedre og mere punch i bassen. Rummet i lydbilledet voksede. De er ikke billige, men da jeg havde hørt dem, måtte jeg købe dem. Det eneste der ærgrer mig, er, at jeg ikke fik hørt Level 4 under monoblokkene også. Det ville have været interessant og det ville jeg godt have ofret, hvis det var bedre. Nu er jeg ved at bygge mit eget rack, som bare er en massiv køkkenbordsplade i stavlimet bøgetræ. Her kunne jeg godt tænke mig, at prøve at lade hele pladen hvile på 6 stk. Level 3.

 

M.v.h. Sven Palvig

Jeg har nu i godt 2 måneder haft lejlighed til at teste 3D audio enhancer i mit setup som tillæg til mit strøm set up bestående af Shunyata Hydra Triton power conditioner og Shunyata Zitron Anaconda powercables. Setup er isoleret fra lysnettet med en Jørgen Schou 8kw skilletrafo.
Jeg har eksperimenteret med to enchancere i mine to ledige indgange på min Shunyata Triton.
Testen har været baseret på lytteindtryk baseret på " blindlytning" hvor der henholdsvis har været brugt en og to og ingen enchancere.
Og lad det være sagt med det samme. Effekten er stor. Og effekten er størst med to enchancere isat.
Lydbilledet expanderer mere tydeligt og diskanten bliver mere frigjort og naturlig. Det er lettere at udpege de enkelte instrumenter. Kort sagt mere præcision i lydbilledet. Denne effekt er gældende både på analog og digital lydkilde.
Det er et fint gardin som bliver fjernet, og musikken "svæver"mere frit og naturligt. Dynamikken bliver forbedret og der er en øget følelse af "live feeling" i lytterummet. Et eksempel er The Mule med Deep Purple. Dette stykke musik er jo en legendarisk trommesolo,hvor man godt kan høre, at optagelsen er gammel. Uden enchancere er dynamikken i nummeret indskrænket og lydbilledet bliver mere fladt. Med 2 enchancere indkoblet, kommer musikken mere frem i lytterummet og dynamik og attak bliver betydeligt forbedret.
Alt i alt et meget positivt bekendtskab og de to enchancere bliver permanent i mit setup.
Benyttet udstyr til evaluering
Modwright 36,5 DM med ekstern powersupply
2 Modwrigt kwa 150 SE power Amps konfigureret som mono blokke
Egglestone Andra 3 speakers
Bricasti M1dac
Aurender w20 Music server
Clearaudio Champion Level 2 turntable
Clearaudio Da Vinci V2 MC Pick up
Rega RB 2000 arm
Modwright PH 150 Ref Phonostage
Marantz Sa1 S 2 Super audio Cd Player
Al kabling er Shunyata Anaconda Zitron kabler

mvh
Henrik Hesselberg
Hifi Entusiast
Fejø
Denmark

 

bottom of page